Tipuri de sticla pentru Ferestre Usi PVC

 In Uncategorized, Без категории (ro)

16Sticla este unul din cele mai vechi materiale care, datorita proprietatilor sale a devenit foarte raspindit. Aparitia sticlei se dateaza cu sec. XXVII Inaintea erei noastre, ce ne demonstreaza lucrarile egiptenelor de pe acele vremuri. Abordarea stiintifica a facut-o M.V.Lomonosov, care a sistematizat tehnologia, preparand peste 4 mii de stecle. Procedura si principiile dumnealui nici pina azi n-au suferit mari schimbari.

Astazi si in Moldova avem posibilitatea de a solicita mai multe tipuri de sticla pentru Ferestre Usi Termopan care, ne vor satisface necesitatile noastre de protectie contra pierderii de energie termica, protectie contra razele UV, protectie contra efractie sau chiar antigloante s.a..

Principale tipuri de sticle care se propun pentru Ferestre Usi PVC sunt:

Float- este o sticla transparenta, produs de baza (2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm) cu multiple utilizari

Cu eficienta energetica (cea mai raspindita LowE) sticla de performanta inalta care, fiind acoperita cu un strat fin si transparent de metale, reflecta razele provenite din incalzire, astfel, reducind considerabil pierderile termice.

Fragilitatea principalul dezavantaj al sticlei float, este inlaturat cu ajutorul calirii sticlei sau a laminarii (sticla triplex)

Sticla triplex se obtine princombinarea a doua sau mai multe folii de sticla alipite prin intermediul stratului transparent de polivinil ce permite sa ne ofere protectie contra ranirii in caz de palitura, explozie, sunt sigure impotriva vandalizmului, ca protejare vint de raze UV si chiar antigloante.

Sticla tonata apara de soare si privirile indiscrete

Sticla ca element decorativ poate fi riflata, oglinda, mata, colorat, ornamentata s.a.

  Recent Posts
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  ❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
  Geamtermopan.md
  Muncesti 94, Chisinau, Moldova
  022-78-00-97 [email protected]