TIPUL CALITATEA GEAMURI TERMOPAN

Geamuri Termopan Preturi MD

Calitatea Geamuri Termopan.

E usor de observat ca cea mai importanta zona a case este geamul, ocupa cea mai considerabila parte (aproximativ 80%) la ferestre, sau usi, pavane si alte produse PVC.

In mod standart, cea mai simpla versiune a geamului este constructia sigilata a 2 sticle transparente de 4mm grosime, cu distant intre sticle de 16mm.

Pentru oamenii ce locuiesc in apropiere de cale ferata, piete si alte locuri unde se acumuleaza populatie la evenimete in masa recomandam sa alegeti un pachet cu un numar mai mare de sticle (de doua sau trei camere), precum si sticla de diferite grosimi, pentru a imbunatati blocarea zgomotului.

Sticla cu protective solara va poate substitui absenta jaluzelelor si de a economisi la racirea incaperii.

Iar daca doriti sa adaugati mai mult stil, geamuri termopan poate servi ca un element decorativ individual.

Pe linga varietatea mare de culori, texturi, tonare, pachetul poate fi infrumusetat din interior sau la exterior cu elemente decorative imitatii.

Calitate sticlei in mare masura depinde aspectul, transmisie de lumina, de raze ultraviolete, protectia fonica si, intr-o mare masura costurile de incalzire a incaperii.

De aceea, inainte de a alege geamuri termopan, consultati managerul si determinati caracteristicile tehnice si functionale cele mai potrivite, in funtie de obiectivele Dvs.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search