Comandă PLASE ȚÂNȚARI
Moldova Chișinău

Pentru Casa Ta

Primeste Masurare Gratuita

Completeaza formularul - introduceti datele


PLASE ȚÂNȚARI – PLASE INSECTE PENTRU FERESTRE UȘI TERMOPAN

Plase Țânțari reprezintă un atribut absolut necesar pentru ferestre din plastic moderne. Scopul instalării unei astfel de plase este de a proteja locuinţa Dvs. de pătrunderea insectelor, dar şi a impurităţiilor purtate de vînt.

Avem propria linie de producție de plase împotriva insectelor. Dacă doriţi să cumpăraţi plase țânțari în Chişinău, vă rugăm să ne contactaţi. Aveţi opţiunea de a comanda numai producția plasei împotriva insectelor, sau întreg spectrul de servicii: de luarea măsurărilor necesare, de livrare și de instalare.

«GeamTermopan.md» vă oferă şi servicii de reparaţii, în caz că aveți o plasă de insecte care necesită unele intervenţii.

Dacă locuiți în alte regiuni din Republica Moldova, puteți comanda plase împotriva insectelor prin intermediul site-ului nostru şi produsul va fi livrat la domiciuliu prin intermediul unui curier.

«GeamTermopan.md» vă propune câteva tipuri de plase pentru insecte:

TIPURI PLASE ȚÂNȚARI

– Plase pe balamale (Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut. În sezonul rece, plasa poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.)

– Plase culisante (Plasa de tip uşă culisantă, este manevrată prin alunecare pe un sistem de role. Construcţia sa specială, garantează o închidere ermetică. Aceasta uşă robustă dar foarte elegantă, necesită foarte puţin spaţiu. O soluţie ideală pentru balcon şi uşi de terasă.)

– Plase Țânțari rulou (Acţionarea este facilitată de arcuri, ridicarea şi coborârea se fac astfel foarte uşor, prin tragerea şnurului de acţionare. Plasa rulou este prevăzută cu un mecanism împotriva ridicării accidentale.)

– Plase fixe (Plasele sunt fixate pe un cadru metalic și sunt prinse cu ajutorul unor clame din PVC. Plasele nu se pot deschide. )

ÎNTREŢINERE PLASE ȚÂNȚARI:

– lunar se recomandă îndepărtarea prafului depus pe fibra de sticlă cu ajutorul unei perii sau prin aspirare

– după desprăfuire, se vor spăla şinele.

COMANDĂ MĂSURAREA GRATUITĂ ÎN MOLDOVA

Procesul de cumpărare plase țânțari începe cu consultare și măsurare. Trimiteți numărul Dumneavoastră de telefon și noi vă vom contacta pentru detalii suplimentare și pentru stabilirea unui timp convenabil pentru măsurare.

Numele

Telefon

Geamuri Termopan md Preturi Usi Ferestre Termopan | Usi Ferestre PVC Salamander Moldova Chisinau. Principala

Cumperi in credit

Geamuri Termopan md Preturi Usi Ferestre Termopan | Usi Ferestre PVC Salamander Moldova Chisinau. Principala

Aveți posibilitatea de a achiziționa în credit orice produse ale companii noastre la condiții avantajoase.

Galerie –  Plase tintari Moldova

Comandați măsurarea gratuită

Contacte

  • KAMELEON
  • 022-78-00-97
  • Muncesti 94, Chisinau, Moldova

Cum să ne găsiți

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Geamtermopan.md
Muncesti 94, Chisinau, Moldova
022-78-00-97 [email protected]