Geamuri Termopan Chisinau

Geamuri Termopan Salamander ChisinauGeamuri Termopan Salamander.

Profilul Salamander este produs in Germania facind parte din clasa energetica A corespunzind standardelor europene de calitate.
Geamuri Termopan Salamander in Chisinau, datorita componentei si structurii sale, profilele Salamander asigura izolarea termica impecabila precum si protectie fonica.
Geamuri termopan Salamander asigura un grad ridicat de securitate, aceasta datorita faptului ca peretii exterior ai profilelor au o grosime de 3mm, iar in interiorul profilului este incorporata o armature zincata cu grosimea 1,5-2mm.
Termopane Salamander pot fi confectionate din profile cu 5, 6 camere izolatoare.

Caracteristici Tehnice Geamuri Termopan Salamander

Respectiv grosimea profilului termopan poate fi de 76mm la profilul cu 5 camere STREAMLINE ,92mm la profilul cu 6 camere bluEVOLUTION.
Pentru o eficacitate sporita se recomanda ca la astfel de profile sa fie incorporate pachete de sticla cu doua camera izolatoare, adica cu trei foi de sticlă pentru a obtine un grad de izolare extrem de ridicat și un coeficient de transfer termic care poate ajunge la doar 0,5W/m2K.
Ferestrele sunt disponibile atit pe culoarea alba standard, cit si pe cele imitatie de lemn stejar auriu, venghe, nuc si mahon.
Deasemenea, acestea pot fi vopsite in orice alta culoare din paletarul RAL.
Geamuri termopan Salamander Chisinau reprezinta alegerea perfecta pentru cei care apreciaza eleganta si confortul.
Acest profil este atractiv nu doar datorita aspectului exterior, ci si calitatilor care le incorporeaza.
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search