Furnitura Pentru Ferestre Usi Termopan

Furnitura Ferestre Usi Termopan Moldova Chisinau MACCO.Furnitura Pentru Ferestre si Usi

La procurarea unei ferestre trebuie de luat in considerare furnitura care va fi utilizata la asamblarea acesteia. Compania noastra va propune 3 tipuri de feronerie:

1. MACO

2. ROMB

3. TTS

Furnitura MACO este de o calitate foarte inalta de la producator Austriac. Este un complect de mecanisme ce permite cercevelii sa se deschida in orice pozitie si garantaza functionarea lor corecta si de o durata foarte mare. Functia de microvintelare – aerisire fara curent, ceea ce este foarte important daca in casa sunt copiii. Mai mult decit atit, nu permite depunerea condensatului pe ferestre datorita unei cleme bune.
Furnitura ROMB – aceasta feronerie se utilizeaza la ferestre si usi atit din PVC cit si din lemn. Se caracterizea cu o durata mare de functionare o calitate inalta si o rezistenta la coroziune. Producator Polonia.
Furnitura TTS – furnitura pentru usi ferestre PVC de la producator Turcesc. Avantajul principal al acestei feronerii este – o calitate inalta la un pret avantajos. Acesta feronerie se instaleaza inclusiv in constructii foarte mari cu greutatea pina la 130kg.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search