Ferestre Usi PVC din Profil Salamander

Ferestre Usi PVC MDFerestre Usi PVC din Profil Salamander Preturi si Modele.

Realizarea Ferestre Usi PVC de Profil Salamander, reprezinta cea mai avansata tehnologie pe plan modial. Ferestrele si Usile PVC de Profil Salamander intruchipeaza confortul si adevarata calitate germana. Avind latimea profilelor de 76mm, grosimea pereților de 3mm si armatura din otel zincat de 2mm, profilele Salamander cu 5 camere, asigura o protectie sonora excelenta si un coeficient de transmitere a energiei termice. Totodata, acestea sunt ecologice, deoarece materialul utilizat este 100% reciclat.
Pentru a corespunde asteptarilor dumneavoastra. Geamurile termopan au o grosime de 48mm, iar stratul de Sticla LOWE, reduce trecerea energiei termice din incapere afara, cu toate acestea avind o transparenta marita.
Stratul de argon dintre foliile de sticla are efectul de a reduce transferul de caldura in incapere (in perioada caniculara).
Pentru o functionalitate buna si de lunga durata, la confectionarea ferestre Salamander este utilizata Feronerie MACO cu toate punctele de inchidere antiefractie, de inalta calitate, fabricata 100% in Austria, echipata in standard cu microventilatie si mecanism impotriva actionarii incorecte. Termopane Salamander au un design deosebit asupra caruia se lucreaza permanent fiind in pas cu noile tendințe.
Profilele au forme plane si lucioase, sunt ușor de curatat fara efort mare si solutii speciale. Pe linga culoarea standard alba, va putem propune numeroase nuante de imitatie a lemnului, ba chiar si combinatii de culori. Ferestrele Usi PVC  Salamander sunt rezultatul perfect al combinatiei dintre tehnologie, inovatie, stil si pret avantajos.
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search