Ferestre PVC Moldova

Ferestre PVC MoldovaFerestre PVC Moldova

In Republica Moldova o gamă largă de alegere a Ferestrelor PVC oferă Kameleon. Cunoscind necesitatile clientilor, Kameleon produce cel mai calitativ profil Salamander de calitate superioară. Oferim calitate in deservire de Ferestre PVC la cele mai bune preturi in Balti si Chisinau.

Avantaje Ferestre PVC

 Rezistenta la lovituri directe. In caz de forțare pentru pătrundere este rezistent avind In profil oțel zincat de 2mm.

 Profilul este prelucrat special. Culoarea rămine neschimbată pe tot parcursul exploatării, care poate depăși 45 ani. Iar stratul protector exterior, ajută la alunecarea de pe profil a prafului sau a apei.

 Optați pentru geamuri Low-e. Această sticlă, vara vă apără de căldura razelor solare, permițind trecerea doar a luminii și nu a căldurii. După montarea acestor tipuri de geamuri, vara ve-ți obține o reducere considerabilă a temperaturii din cameră fără utilizarea condiționerului.

 Optați pentru microventilare. Aceasta tehnologie are multe avantaje, ea vă permite aerisirea camerei (fără răcirea sau formarea curentului). Combate formarea condensatului si mucigaiului.

Cind procurati Ferestre PVC Moldova trebuie sa acordati o atentie sporita calitatii si veti prefera să beneficiati pe un termen lung.

Kameleon garantează calitatea produselor sale.

Comandă Ferestre PVC la numarul 022-78-00-97.

www.geamtermopan.md

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search