Ferestre Kameleon In Republica Moldova

Ferestre Kameleon In Republica Moldova

Ferestre Kameleon In Republica Moldova

Ferestre Kameleon In Republica Moldova

Din momentul aparitiei Ferestre Kameleon.Md si pina in prezent Ferestre Kameleon au suferit numeroase modificari structurale si de design si care permite realizarea a oricarei idei arhitectorale. Ramin in trecut Geamuri Termopan cu o singura sticla simpla, si tot mai mult se schimba raportul cererii de Ferestre Usi Lemn. Totusi Ferestre Lemn mai ataseaza lumea datorita faptului ca sunt naturale insa, e dificil de gasit Ferestre Usi Lemn de calitate buna, iar pretul lor e destul de mare.

Clima in Republica Moldova este moderat-continentala, iernile sunt scurte iata de ce e acceplabil de a instala Ferestre Kameleon chiar si cu trei sau patru camere izolatoare. Au fost efectuate calcule care ne demonstreaza ca la temperaturi medii a aerului de +5+10 grade, precum se incadreaza si Republica Moldova, pentru a satisface cerintele minime de confort, alegem Ferestre Kameleon cu un coeficient de transmisie termica de minim 1,6 Вт/м*К, care deobicei corespund cu un profil de min.60mm, adica cele trei sau patru camere.

In dependenta de dimensiunile constructiei si de raportul Ferestre Kameleon in incapere, puteti manipula cu pastrarea de energie termica, alegind un profil cu o grosime mai mare si combinindu-l cu geam de sticla performant. Pentru a face o alegere sigura nu ezitati sa va adresati dupa consultatie la managerul companiei Kameleon.Md si nu veti avea dubii ca ati facut o alegere corecta.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search