Ce Este Geam Termopan?

 In Uncategorized, Без категории (ro)

21Adesea se confunda denumirea de Geam Termopan de sticla si intreaga Ferestre Termopan ca produs finit. Ferestre Termopan se compune in esenta din profil PVC si Geam Termopan de sticla si aceste doua lucruri trebuie neaparat discutate diferentiat. Geam Termopan de sticla ocupa 70-80% din intreaga constructie a Ferestre Pvc si respectiv in aceasi masura conduce la pierderi de caldura din interior. Iata de ce , alegerea geamului necesita o atentie deosebita din partea consumatorilor.

Anume calitatea Geam Termopan pentru Ferestre Termopan de sticla in mare parte va influenta la termoizolarea si fonoizolarea localului. Haideti sa vedem ce fel de geamuri putem folosi. Geam Termopan Pentru Ferestre performante se pot confectiona din sticle de diferite grosimi si acoperite cu straturi diferite dar, principiul general si componenta sticlei nu se schimba.

Geam poate fi:

Termopan o constructie ermetica din doua sticle separate cu rama de distantare de diferite dimensiuni (ca regula de la 12 la 36mm), avind intre ele strat protector de aer sau gaz inert Tripan se executa din trei sticle (de obicei de 4 si 6mm) distantate prin rame de aluminiu.

Rama de distantare la fel nu e una simpla, ci are in componenta ei o sita moleculara, umpluta cu egent deshidratant care absoarbe umeditatea, si doua tipuri de etasanti. Pentru a manipula cu caracteristicile termice si de atenuare fonica e important sa stiti ca se folosesc diferite tipuri de combinatii de sticle iata de ce, nu ezitati sa va consultati cu un specialist pentru a va depista cu exactitate necesitatile si a va propune un Geam Termopan Pentru Ferestre Pvc perfect pentru dumneavoastra.

  Recent Posts
  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  ❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
  Geamtermopan.md
  Muncesti 94, Chisinau, Moldova
  022-78-00-97 [email protected]