Tipuri de Ferestre Eficiente Energetic

Proprietățile de izolare termică și fonică ale unei ferestre depind în proporție de 80% de tipul de geam termopan. Prin urmare, atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție caracteristicilor umpluturii translucide, numărului de geamuri și camerelor de aer dintre ele. Cu cât sunt mai multe camere într-o fereastră cu geam, cu atât va fi mai cald și mai liniștit în cameră.
partners

Geamuri termopan Tipurii


Geamul dublu este cea mai ieftină și mai ușoară opțiune, care este potrivită pentru încăperi neîncălzite, verande și balcoane. O fereastră cu geam dublu constă dintr-o pereche de foi și se numește cu o singură cameră, este, de asemenea, o opțiune destul de economică, care oferă un nivel minim, dar destul de suficient de izolare termică și fonică pentru spațiile rezidențiale.


Geam triplu, au două camere de aer, ceea ce asigură o economisire ridicată a căldurii și izolare fonică. Ferestrele cu trei camere au nivelul maxim de economisire a energiei, dar trebuie avut în vedere faptul că sunt destul de grele și nu sunt potrivite pentru toate deschiderile, deoarece pun o sarcină serioasă pe bazele de rulment.


Materialele moderne și tehnologiile de producție fac posibilă crearea de ferestre cu geamuri care nu numai că rețin căldura în cameră în timpul iernii, dar și împiedică supraîncălzirea acesteia în zilele caniculare. Acoperirile speciale de pe suprafața exterioară a sticlei reflectă până la 45% din radiația solară, menținând astfel răcoarea în interior și protejând mobila, tapetele și acoperirile de podea împotriva decolorării.


Pentru camerele care se confruntă cu străzi aglomerate cu un nivel ridicat de zgomot, merită să alegeți ferestre cu geam termopan cu izolare fonică suplimentară. Producătorii obțin acest efect prin instalarea mai multor geamuri cu grosimi diferite.



Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Munca noastra

itemitemitemitemitem

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!